divendres, 5 de febrer del 2010

LA FLOR AL C.. S'HA ASSECAT.

LA FLOR AL C...S'HA ASSECAT. 
El 6 de juliol vaig escriure la possible evolució de l’Ibex. Us poso el gràfic. Tenint en compte que els estius són “baixistes”  i l’evolució de l’economia real, era dubtosa l’evolució de l’índex que havia arribat als 15000. Bé, tots sabem que l’índex va arribar fins els 12000 punts a la fi de l'any esperonat per la manca d’alternatives d’inversió reals, a banda de l’or.
Un cop  finalitzat l’any els ludòpates han decidit desfer posicions. L’ Íbex ha arribat als 10000 punts i baixant..
Ha canviat la situació econòmica? No, tot s’està complint segons el guió: atur al 20%, dèficit públic del 11,4%, Deute Públic del 60% del PIB, contracció del PIB per setè trimestre consecutiu, pèrdua de la imatge de solvència d’Espanya a nivell internacional....
En aquest entorn, ni els ludòpates poden jugar. L’escenari futur? A nivell economia real, igual, és a dir, atur, inici dels conflictes amb els sindicats, embargaments i desnonaments, destrucció de llocs de treball que aporten valor, substitució per ma d’obra més barata, manca de finançament autonòmic.
A nivell borsa... ummmm.. moviments laterals, l’índex baixant fins els 6800 punts I llavors, ludòpates a jugar¡¡¡
La flor al c… del Sr Rodríquez (Zapatero) s’ha assecat. Les seves aparicions publiques recordaran cada cop més a les d’en Felipe González. La Sra Esperanza Aguirre ( el seu nom sembla pura ironia), rient, fregant-se les mans  i pensant en el “full de puta”( quin d’ells?)
Eleccions anticipades? Probablement, a la tardor? Dins de 14 mesos. L’any 2010 tampoc serà bo econòmicament parlant.



l'evolució de l'íbex 35 els darrers mesos












Chart