dissabte, 23 de maig del 2009

LAPORTA PRESIDENT, CATALUNYA INDEPENDENT

LAPORTA PRESIDENT, CATALUNYA INDEPENDENT

Quan el senyor Laporta va guanyar les eleccions va treure el Barça de l’època més fosca de tota la història Barcelonista. Es va passar de 5 anys de celebrar quedar quarts a la lliga a en 3 anys de gestió virtuosa guanyar la Champions i dues lligues. Malgrat la campanya en contra seva, amb moció de censura i tot, del sector del barcelonisme més ranci, va aguantar i gràcies a això actualment tenim el millor equip de casa de la història, amb un entrenador català, crescut a Can Barça i sóm l’admiració del món sencer. Ha sabut configurar un equip de professionals de renom i dona una imatge de Catalunya, moderna, pràctica, realista i abocada a l’exterior. Ha sabut administrar amb habilitat els recursos humans, tècnics i econòmics, cosa que no es pot dir dels nostres polítics professionals.

A més a més, el senyor Laporta exhibeix un catalanisme sense els embuts de CIU ni els estirabots d’ERC. Ja que ha demostrat que pot assolir resultats crec que constitueix un gran candidat per a la Presidència de Catalunya. Amb ell serem més a prop de ser un país amb estat propi i segur, segur, que tindrem més finançament.

AIGUA POTABLE 2009



La propera posada en marxa de la planta desalinitzadora / potabilitzadora que donarà aigua potable a 5,5 milions de persones a l’ àrea de la Gran Barcelona ( àrea metropolitana i primera corona) és una bona notícia. Aquest fet ens ha de fer conscients de l´ ús racional de l’aigua i no pensar que és un recurs il·limitat. L’aigua freda de la dutxa (algú és banya encara?) es pot recollir, pot servir per netejar el terra ( sense detergents) i per a regar les plantes ( qui les tingui). O la famosa ampolla de plàstic dins la cisterna del sanitari que redueix el consum 1,5 litres de consum cada cop que premem el botonet o tirem de la cadena /palanca. Suposant 15 litres al dia recollits /estalviats per 1,5 milions de llars i 360 dies l’any, representen 8,1 milions de metres cúbics o 8,1 hectòmetres cúbics l’any . La nova planta produirà 60 hectòmetres cúbics/ any de forma que les senzilles operacions descrites representen un estalvi del 13% de la capacitat de producció.
Ja sé que hi ha gent que té bons hàbits d'estalvi però, la majoria? Rotundament no. Aquest estalvi també fora una possible gran notícia futura: més consciència social. Això és ecologia activa i la resta discursos.