diumenge, 21 de novembre del 2010

VOTEM ..A QUÌ?


VOTEM, VOTEM.. A QUI?
Fa molt temps que no escric en aquest blog. El sentiment de dejà vue, de “más de lo mismo”. Els polítics incompetents, els lladres institucionals ( timofòniques, institucions financeres, Millets, Fundacions), tots ens porten a un mal destí.
Els problemes reals, atur, jovent mal preparat, sanitat deficitària, pensions insuficients en el futur, incapacitat per crear llocs de treball qualificats i un llarg etcètera fan que qualsevol diagnosi sigui negativa i la teràpia poc menys que desesperada. Ja no viu aquell vell dictador que va fer patir a milions de ciutadans. Fa 35 anys que som els propietaris del nostre destí i francament, ho hem fet molt malament.
El meu consell és molt clar: si ets jove, científic o enginyer (no de lletres), tens un bon expedient i ganes, emigra a països més desenvolupats i on el talent es valori. Si tens més de 55 anys aguanta fins a la jubilació (ha,ha) i si estàs entre les dues edats, mala sort.
Dins aquest panorama, cal exercir el dret de vot, especialment sinó pots emigrar. A qui votar doncs ?
Un cop eliminats els incompetents (PSC i IU), els que han traït els seus principis independentistes (ERC) i els espanyiolistes anticatalans (PP i Ciutadans) , només queden dos partits :CiU i Solidaritat (Laporta).
No tinc cap dubte de que el Sr Mas serà el nou President però això és bo per a Catalunya? Penso que només si té una majoria relativa, controlada per un partit català, qualificat, amb gent  que ha demostrat la seva habilita gestora i el seu catalanisme fos o no popular : El Sr Laporta.
Fa 18 mesos vaig escriure dins aquest blog  un article titulat LAPORTA PRESIDENT, CATALUNYA INDEPENDENT.
Crec que ara és el moment. La resta, Concerts econòmics, convèncer al Govern Central, pactar, etc és inútil, ja ho hem intentat masses cops sense cap resultat pràctic. Cal ser mol ferm. CATALUNYA HA DE SER INDEPENDENT.  Ara o mai.