dimarts, 31 de juliol del 2012

QUE NO FALTIN ALIMENTS



Com no hi ha diners, la Generalitat no paga als treballadors socials  i el personal de tres hospitals , unes cent -mil persones i 350 milions d’euros. Els estrangers no es refien dels  espanyols i retiren 46000 milions d’euros deguts a Bankia. Fan bé, l ‘Estat no pot pagar perquè el PIB baixa i es recapten menys impostos.
Que la prima de risc baixi  aquests  dies és una broma del Sr Dragui, vinculat a institucions bancàries i que parla assumint  un rol  gairebé diví, dient que “es farà el que calgui per salvar l’euro” . Alemanya no compra Deute  espanyol i cada cop ens costa més trobar finançament. Estem a  punt de la suspensió de pagaments per si algú no ho sabia.
 A Catalunya 80000 aturats a Espanya 5700000  i pujant.. Si això no és el camí de Grècia…  El problema social serà real quan la gent no pugui menjar. Si et quedes sense sostre, gràcies als vincles familiars ( un dels 4 actius d’aquest país, els altres són el clima, el menjar  i la història) doncs la família et donarà un cop de ma. Però sinó pots menjar… Aquest va ser el detonant de les Revolucions  Francesa i la Russa. Que no faltin aliments.
El país aguantarà 6000000 aturats, 450000 polítics, 4 bilions de deute entre empreses, particulars, Estat i Banca, 165000 milions d’euros de capitals estrangers retirats , Catalunya arruïnada, però que no faltin els aliments….
Em sento molt trist i deprimit. Tot el que està passant està superant  de llarg el que vaig escriure  fa 4 anys en aquest blog . Em diuen que sóc un pessimista. Crec que són un realista raonablement ben informat i que sap sumar , restar, multiplicar i dividir, les quatre operacions que fan servir els economistes amb resultats dispars. Que no faltin els aliments.