dimecres, 28 de setembre del 2011

la gran comèdia: i tu quan t'indignaràs?


La Gran Comèdia continua.
Finalment algú pagarà l’engany grec (nosaltres, els ciutadans, no ho dubteu). Les males inversions dels bancs francesos i alemanys no portaran les dimissions dels r(i) rresponsables gestors d’aquestes entitats si que en qualsevol cas cobraran les seves indemnitzacions milionàries quan els hi toqui.
El cas és que si Grècia no paga, el bancs perden i com costa molt d’acceptar, fan pressió política per que paguem les seves cagades/ immoralitat entre tots. Perquè Grècia pagui, el forat ha de ser més gran, se’ls hi ha de donar més diners, que no tornaran perquè no poden generar riquesa. L’escenari queda molt ben explicat per la BBC , mireu l’ enllaç al meu facebook.
Un broker diu que tot això serveix perquè Goldman Sachs (i d’altres) guanyin i la comunitat de ludòpates s’enfada. Ja era hora que algú dins del joc ho digui. Com pot ser que els economistes no ho vegin i ho denunciïn?.  Cinisme o ignorància?.No estudien el que vol dir especular contra les divises? o comprar  valors (bancs ) a preus baixos refinançats amb diners públics (vol dir de tots)?
Altres enganys, les metges no cobren, els professionals de la discapacitat tampoc i el Conseller diu que assabenten al personal  perquè no hi hagi sorpreses. Què potser calia esperar a veure que no hi havia ingressos als comptes corrents?
La Generalitat no té diners. Deien que era mentida i veiem que mentien quan deien que mentia qui deia la veritat, el Sr Oriol Pujol. Quina colla de cínics¡¡¡
Per cert, quan s’abaixaran els sous els polítics? Per ells no hi ha crisi. I tu , quan seràs un indignat? Què cal perquè t’indignis? Et pensaves que la crisi afecta als altres? No ets conscient de que encara que tu siguis un afortunat per sobre del bé i del mal, els teus fills ho patiran?
Estem a punt de tenir un col·lapse a Europa, sanitat, educació ,feina, pensions, jubilació..... Te n’has adonat?