dimecres, 14 de juliol del 2010

ELS CATALANS SOM EL MODEL DE REFERÈNCIA ENCARA QUE HO NEGUIN

Benvolguts 
Fa molt temps que no escric res. Les raons són múltiples: barreja d'avorriment, de reiteració  dels temes, sentiment d'impotència... S'ha complert i superat amb escreix allò que deia la secció de la Bola Màgica :  L'economia enfonsada, l'atur el fracàs escolar i el jovent desocupat, els sis cent euristes,  la corrupció ,l'incapacitat, la incompetència,  l 'Estatut capat i ara negat, l'Estat insolvent, l'edat de jubilació allargada, la fi de l' Estat del  Benestar....  Veient aquest panorama m'he dedicat a la meva feina, a gaudir de la vida que són quatre dies.
Malgrat el meu excepticisme davant la realitat vaig anar-hi a la manifestació milionària amb barreja d'origens nacionals, colors i inclús idioma però tots amb un denominador comú : sentit de país i de fer les coses d'una forma, la forma que els espanyolistes diuen "la Roja" que no és més que "La Catalana", feina contínua, sòlida enlloc  de la fúria inútil, barreja d'adrenalina, histèria i por que no ha donat gairebé mai fruits.

Els mitjans de comunicació amb minimitzat el número d'assistents a la manifestació i han magnificat el paper de Del Bosque i Luis Aragonés amb la selecció quasi catalana. Bàsicament han copiat l'esquema de joc d'en Guardiola i del Mestre Cruiff, negant la identitat catalana, la influència catalana,  la realitat catalana.

Enteneu per què molts catalans ens mostrem indiferents sinó  insatisfets davant la victòria de la roja espanyola?
Res ha canviat. Només cal que guanyi les eleccions el PP i i tindrem un gran problema afegit.