dilluns, 9 d’octubre del 2017


QUINA ES L'ALIANÇA SUPORT ESTRATÈGIC DE CATALUNYA

Si 2,3 M persones voten  amb un 90% de Si a la independència, si 700000 més  no poden per la brutalitat policial, si només 350000 persones, amb 30000 No Catalans es manifesten a Barcelona (falangistes inclosos) per CATALUÑA ES NUESTRA,   i es vol discutir el compliment dels estàndards de referèndum dins un Estat Policial per decidir llibertat o submissió , és que falta el sentir comú.
Perquè Catalunya sigui independent cal que un BLOC DE PAÍSOS  tingui interès geoestratègic per Catalunya. Si no hi ha aquest  suport, desgràcia per a Catalunya , aguantar-se, emigrar o deriva de violència i revenja..
Els que volen negociar amb Espanya  abans de ser independents obliden la història centenària. No es pot negociar amb Espanya, mai ho ha fet, no està dins del seu ADN i no ho faran ara . L‘escàs suport dels 40 milions d’espanyols a la causa catalana (300000) representa un 075% del total

Espanya té un gran problema i no n’és conscient, no és una democràcia homologable amb policia repartint per decidir el futur propi. Es medieval. Nosaltres som un altre país, una altre cultura, una altre forma de ser  i fer.