dimarts, 11 d’octubre del 2011

“ANDALUCES EN EL BAR”, DIPUTATS A L’HEMICICLE.



“ANDALUCES EN EL BAR”,  DIPUTATS A L’HEMICICLE.

Els polítics s’esquincen les robes per les declaracions del Sr Duran Lleida. Es evident que la cultura del subsidi li dona molts vots a la dreta i a l’esquerra  espanyoles i no s’ho poden deixar escapar. Es evident que hi ha molta gent honrada a tot arreu i que hi ha molts aprofitats  començant per la classe política. El Sr Duran ha dit un secret a veus que ningú havia volgut dir  mentre aquest país era ric , arribaven els diners d’Europa per malgastar-los i el dèficit català era suportable encara que injust.

Ara ja no som rics, no arriben els diners d’Europa i hem de començar a repartir la pobresa. Tothom està tocat per la crisi en major o menor mida com assalariat privat , empresari, autònom, funcionari, aturat o marginat. Mentre Catalunya  i altres paguin el subsidi  per no fer res  ens assemblarem més a Grècia. Jo no vull aquest model. 

Llàstima Sr Duran que vostè no hagi dit això fa molts anys, quan tot anava bé. Era el moment per treure el PER o com a mínim, limitar-ho. Ara costarà més perquè  molta gent està desesperada.

Espero que vostè també critiqui als  diputats del Parlament de Catalunya que no es rebaixen el sou ni la paga de Nadal.  Ells volen continuar tenint el seu PER. Ells no volen saber res de la crisi que és “pels altres”, pel poble. Han demostrat molt poca solidaritat des de la  seva   catalanitat o el seu espanyolisme. Quan es tracta de diners tots se semblen molt i l’ idealisme  i el nacionalisme passa a segon terme.

Quin fàstic!!!