dijous, 5 de juliol del 2012

BONES I MALES NOTÍCIES



Una mala noticia és que aparentment el nom i identitat de les fortunes espanyoles que amaguen els diners a Suïssa no es faran públiques perquè el Parlament no ho vol.
Una pitjor notícia és la causa d’això: els polítics pugen  a posicions de poder si segueixen les directrius del partit, és a dir, dels poders que els financen: la banca. I la banca finança a determinats empresaris de Madrid com ja hem comentat. Quan els seus negocis s’enfonsen (Caixa Madrid i  Caixa de València) ho paguem entre tots i els polítics pagats no gosen queixar-se.
La bona notícia serà que Europa controlarà directament a la Banca sense passar pel govern espanyol i per tant evitarà part del abusos.
Una mala notícia és que, com el PIB baixa (malgrat les tonteries /ignorància de molts  economistes mediàtics) el dèficit puja i calen més retallades: es parla de 30000 milions d’euros addicionals.
Per on es tallarà?: pensions, atur,  sanitat, educació. I pujaran els impostos : l’IVA ( més economia submergida)
La solució final : acabar amb la classe feudal que ens mana i ens ha manat.  Això demana una revolució i totes les revolucions tenen en comú 3 coses : són destructives, no avisen i passen  quan molta gent, la majoria, està desesperada. No és ni serà el cas. Una altre bona notícia (no passarà un cataclisme). Una mala notícia, no s’arreglarà res.
I Catalunya què pot fer?. Doncs ser independent per a generar riquesa industrial i tecnològica : alimentació, biociències, enginyeries , turisme  de qualitat. Mentre siguem lligats a Espanya anirem baixant, degradant-nos, discutint inútilment, víctimes de la maledicció bíblica d’un ignorant molt culte : Miquel de Unamuno amb la seva frase, "que inventen ellos".
Crec que tots els que creguin en aquest model haurien de venir a Catalunya perquè són catalans encara que no ha saben  i els que no hi creguin, els que neguin la catalanitat, els que ens envegen i critiquen, que se’n vagin  i cerquin  un lloc més adient a la seva mentalitat medieval i servil .
I una frivolitat: l’ espanyolitat és tan envejosa i incompetent que no reconeix que el futbol  Campió d’Europa i del Món és el Barça. Espanya mai ha sabut jugat al futbol. L’ únic valor era la rauxa, la mala llet. Res de treball en equip. I Espanya no sap treballar en equip ,aquest és un valor català.
Fins que els espanyols no acceptin que la forma de ser catalana és millor i superior perquè dona millors resultats , fins que els catalans no ens plantem, amb collons, com diu el President extremeny  i deixem de “negociar” amb el senyor feudal central i centralista, fins que  no intentem deixar de convèncer dels nostres drets, fins que no ens emprenyem o oblidem les derrotes de setanta anys seguits, no ens en sortirem.