dissabte, 4 de desembre del 2010

els descontroladors aeris

ELS DESCONTROLADORS AERIS
El país de la pandereta demostra que si les coses van malament, poden anar pitjor. El Govern espanyol publica la regulació dels controladors aeris que hauran de mostrar que estan malalts sinó treballen  i ho fa abans del pont, clar... Reacció dels descontroladors:  provocar el caos. Aquest col·lectiu de privilegiats milionaris, amb ingressos entre 150000 i 350000 euros anuals protesta i imposa la seva voluntat a milions de ciutadans soferts que esperen i desesperen.
Sort de la Ministra Chacón, Ministre de Defensa  que militaritza el control de l’espai... hahaha. Inútil i tard. Les vacances de centenars de milers de persones perdudes... El Sr José Blanco demana disculpes, recurs dels polítics que consideren que aquesta acció és suficient per satisfer als emprenyats ciutadans.
I qui es fa responsable de tot això? Ningú. A aquest país no hi ha dirigents responsables. Encara que la vaga  sigui il·legal amb responsabilitats penals, no passarà res, en aquests país només paguen els ciutadans, els poca vergonyes sempre  se n’ en surten.
Aquesta és la democràcia que tenim i paguem. En Zapatero té els dies comptats. L’alternativa ,el PP, quina por, especialment per a Catalunya.
Quant et queixes, et diuen que has de tenir paciència i ser tolerant, flexible... Jo diria més aviat mediocre, servil, sotmès, esclau, resignat.Ningú protesta. Espanya i Catalunya són un “chollo” pels polítics, lladres i estafadors.
No hi ha sortida,