dimarts, 11 de novembre del 2014

UN BON ARTICLE: CASPA I CASTA

España dispone de caspa para usar y exportar vía m' agrada aquest article i el seu esperit. #cat #9n2014

Molt adient aquest article que fa una descripció literària i quirúrgica de l 'Espanya que penalitza la veu del poble i institucionalitza la corrupció emparada en una religió inquisitorial causa de la ruïna intel·lectual espanyola i de la desafecció catalana.

500 anys després dels terribles Reis Catòlics, que varen expulsar la cultura , de la inquisició, dels Borbons,de  l'Absolutisme , de la ultra dreta, de la Guerra Civil, de la diferència Catalana, tot segueix igual.

Aquests ultraconservadors fonamentalistes catòlics ho justifiquen tot en base a una divinitat que als ha escollit amb ells i ha desheretat a milions de "siervos de la gleba". El seu producte i visió és una dreta dòcil i beata i una esquerra secular afamada .Sobretot ,tothom com més ignorant millor perquè la cultura fa pensar i això no convé a aquests senyors feudals.

Convido a tots els espanyols de mentalitat oberta que vinguin a Catalunya, s'estableixin aquí, vegin que Catalunya és tolerant, avançada, respectuosa, acollidora i s'hi incorporin a un nou projecte de país lliure i independent de l'Espanya Medieval del Cid ressuscitat -Aznar i amics. A Espanya mai seran lliures.

Recomano a tots els que viuen a Catalunya i que no entenen la Catalanitat que acabo de descriure, que reflexionin si no els convé emigrar a un Estat Medieval amb Senyors feudals que els manaran espoliaran, humiliaran en nom de la seva caspa i casta heretada i de la seva religió tan casposa com ells. Amén.