diumenge, 9 de novembre del 2014

EL 9N

El més important d 'aquest dia és la manifestació del desig de decidir la creació d'un nou Estat, independentment de l'adequació a una  Constitució espanyola que recorda a la Inquisició més que a la voluntat popular.

Els mitjans de comunicació minimitzaran o maximitzaran els resultats en funció d'interessos, visions i desitjos però que un poble s'organitzi pacíficament per decidir què vol ser és un record Guinnes de civisme i democràcia que tindrà continuïtat en eleccions plebiscitàries i /o referèndum.

La Inquisició espanyola transvestida de democràcia parlamentària haurà d'escoltar la veu d'un poble madur. Les institucions europees hauran de respectar el que decidim els catalans sinó volen perdre la seva dubtosa representativitat basada en majories allunyades de la realitat i tancades en parlaments burocratitzats.

Es la primera vegada que existeix un sentiment d'identitat i il·lusió per crear un projecte nou de país la qual cosa és doblement valuosa davant la pèrdua de respecte  i l'espoli continuat del govern central.

Els catalans hem de seguir endavant. Tenim visió d'un model nou. No tothom pot dir el mateix.