dimecres, 6 d’agost del 2008

MANQUEN 3 DIES: L'ESPOLI CATALÀ

MANQUEN 3 DIES : L’ESPOLI CATALÀ
6 D’AGOST DE 2008.

Manquen 3 dies pel límit del compliment de l’ Estatut de Catalunya en matèria de finançament. I ja sabem que passarà : res.

El Govern central li dona llargues. Té un Ministre Economia ple d’ironia, passotisme i menyspreu pels catalans. Que no es compleix, tan li fa, ell s’anirà de vacances i punt. Cobrarà la seva nòmina puntualment.

Que els catalans protesten, ja se sap, els catalans protestem.

Què podem fer els catalans?
Ara veurem si li podrem donar lliçons de catalanisme a l’Honorable. Si té dignitat haurà de retirar el suport al PSOE. I si hi ha crisi, perfecte.

Què és el més probable? (això ja és una opinió meva). D’entrada una declaració conjunta dient que la situació és inadmissible.. I després.. vacances, fins el setembre.

A la tornada de vacances, amb moltes empreses amb la porta tancada , més atur i mala llet, Zapatero dirà que “cumpliré la voluntad del pueblo catalán (¡¡¡¡¡). Bla, bla y ahora debemos centrarnos en los problemas de la economía diaria...”

O sigui res de res. Els polítics miraran si ha canviat alguna cosa en els seus despatxos i comentaran les vacances, comparant el color de les seves pells Abans, unes quantes fotos de Mallorca /Menorca ,el famós Consell presidit pel rei, uns quants michelins ministerials que demostra molt despatx i poca salut, els sopars de famosos de l’Empordà i els concerts de Perelada.

I els catalans a la platja, xiringuitos, fideuàs , birres i el Barça.. I ja està. A, si , els jocs Olímpics, amb algunes sorpreses. Si els espanyols guanyen algunes medalles, més “toro”.

Els catalans mereixem el que tenim perquè ara si que cal movilitzar-se i dubto que ho fem . Cal exigir a l’Honorable que li tregui el suport al PSOE. Ara veurem si se sent català o espanyol . Si no ho fa demostrarà que li calen classes de català i de catalanisme.
El català pot ser ho aprèn , el catalanisme......
Per cert, ho fan això al col·legi alemany?.

Dr Jordi Delcor