dimarts, 29 de juliol del 2008

ELS PARTITS CATALANS S'UNEIXEN

ELS PARTITS CATALANS S’UNEIXEN DAVANT L’ESPOLI CENTRALISTE.
El Conde Duque de Olivares està mort¡¡¡¡¡
29 de Juliol de 2008.

Dos ets positius : tothom (excepte el PP que no sap què fer) s’uneix per damanar a Madrid que compleixi el seu compromís de donar a Catalunya l’Estatut que tots vàrem aprovar.

L’argument del Ministre Solbes no s’aguanta per enlloc. Si hi ha crisi, raó de més per donar diners als governs autonòmics per que gestionin millor les seves necessitats.

El govern central pot donar 20000 milions d’euros més. Es tracte de disminuir una mica el seu control . Això és el que costa. La crisi és l’excusa. El govern central disposa d’uns recursos. Quan s’han acabat, s’han acabat. El que pot fer és repartir-los amb un criteri de menys dèficit pels espoliats.

Si Catalunya té els recursos que li pertanyen podrà generar més riquesa, aportar més impostos (en part pel govern central) i continuar sent solidària. En cas contrari, continuarem repartint pobresa, excepte pels que formen part de la classe dirigent que tenen la vida solucionada i es limiten a dir que “cal esperar que passi la crisi” ........

Això deu ser semblant als vaixells carregats d’or i plata de les Amèriques que arribaven i permetien que la Cort Reial visqués com a tal.. i que el poble estigués oprimit. Obscurantisme, repressió, infern, Inquisició.... “El Conde Duque de Olivares”.... Tot això s’hauria d’enterrar definitivament...


Jordi Delcor PhD.